Zsa Zsa Zsoe

Click here to edit subtitle

Info

Alles over...

Te beginnen met: "Hoe komen jullie aan die naam?" Jaha, beter goed gejat...  Nee, oorspronkelijk is het Zsa Zsa Zsu (spreek uit: Zsa Zsa Zsoe) en afkomstig uit een bepaalde aflevering van de tv-serie Sex & the City. Om het toch nog 'n beetje makkelijk te houden, hebben we besloten voor de -OE op het einde. Ook mooi.

"Maar nou weet ik nog niet wat het betekent..." Komt-ie: De betekenis zowel in de aflevering en van onze band is vlinders in je buik! Juist ja, kriebels, dat bedoelen we. Dat staat aardig in verband met met ons logo; een vlinder. Heel mooi ontworpen door Sanne (chapeau!) en in 2014/ 2015 verder ontworpen en professioneel uitgewerkt door Arno.
"Hebben jullie ook eigen kleuren?" Ja! Die hebben we ook, namelijk roze en oranje. Een erg vrolijke combinatie dus. En origineel! De mannen onder ons dragen een jas waarin de kleur oranje accenten heeft en de dames uiteraard het overheersende roze. Sweet! Dit gaat gepaard met alles wat je er maar bij kunt verzinnen in deze juiste kleuren en wat glitters... Feestboel! 

"Met hoeveel zijn jullie?" Tel mee; Luuk en Dirk (slagwerk), Roland (bes bas), Bart (bariton sax), Lianne (hoorn), Meike (eufonium), Sanne, Michelle en Sanne R (tenor sax), Boudewijn en Chris (trombone) Lisse en Ellen (alt sax), Pim, Simone, Ties, Neeltje en Nena (trompet)... dat waren er dus 18 in totaal!


Voor meer informatie en contact: [email protected]