Zsa Zsa Zsoe

Click here to edit subtitle

Bezetting

Boudewijn – Trombone
"Ik ben Boudewijn en speel al ruim 10 jaar mee met Zsa Zsa Zsoe! Spelend op schuif en veruit een van de oudste van ons mooie gezelschap."

Nena - Trompet 
"Hallo, ik ben Nena. Ik speel al vanaf mijn 8ste trompet en ben op mijn 11de bij Zsa Zsa Zsoe gekomen. Naast het muziek maken vind ik het heel leuk om mee te doen met de optochten. Elk jaar zien we er weer mooier uit! Al ruim wat jaren ben ik de muzikaal leider en doe dit met veel plezier."

Lianne - Hoorn 
"Hallo allemaal! Mijn naam is Lianne en ik bespeel bij Zsa Zsa Zsoe de hoorn. Misschien niet het ideale muziekinstrument voor in een carnavalsband, maar daardoor is het nog niet minder gezellig! Ik speel al bij Zsa Zsa Zsoe vanaf het eerste jaar, en speel zelf sinds mijn 8ste. Al heel wat jaartjes dus. Naast Zsa Zsa Zsoe maak ik graag nog tijd vrij om naar mijn paardje toe te gaan. Mijn leukste bezigheid voor carnaval: Het creatief bezig zijn met de kleding voor Zsa Zsa Zsoe. Altijd leuk om te kijken hoe de kleding nog leuker kan of kleding bij elkaar te zoeken voor een volgende optocht."

        Luuk - Slagwerk
"Hoi, ik ben Luuk, ik ben de drummer van de band. Wie is Loesje?"

Sanne - Tenor Sax 
"Ik ben Sanne. Ik ben Zsa Zsa Zsoe-er vanaf het eerste uur! Eerst speelde ik klarinet, maar na een paar jaar ben ik overgestapt op tenor saxofoon. Muziek maken zit in de genen: pa en ma spelen ook in een carnavalsband! Altijd gezellig om met de carnaval met een leuke groep mensen op te trekken."

Dirk - Slagwerk

Bart - Bariton Sax 
"Ik ben Bart. Op 9 jarige leeftijd ben ik begonnen met lessen op de alt saxofoon en na ongeveer 6 jaar ben ik ook bariton saxofoon gaan blazen. Vanaf het ontstaan van Zsa Zsa Zsoe ben ik betrokken geweest bij de club. Vanaf het 2e jaar ben ik mee gaan blazen op de bariton sax. Ik ben de voorzitter van deze gezellige band. Naast muzikant ben ik ook nog een fanatieke duiker en ben ik actief als leiding bij Jong Nederland."
Roland - Bes Bas
"Ik speel de bas."

Ties - Trompet

"Hallo, ik ben Ties ik speel al sinds 2012 trompet. Ik ben begonnen bij Jong Leven en ik ben voor carnaval 2017 gevraagd om bij Zsa Zsa Zsoe te spelen. Mijn eerste carnaval met Zsa Zsa Zsoe was onvergetelijk." 

Ellen - Alt Sax 
"In de allereerste jaren speelde ik nog op dwarsfluit mee en af en toe deed ik mee met een beatring. En dan sinds 2016 op saxofoon. Het fluiten blijf ik doen in een ensemble in Eindhoven. Verder houd ik me bezig met de financiën van onze club."

Lisse - Alt Sax 

"Na jaren als trouwe fan van Zsa Zsa Zsoe meegelopen te hebben met de optochten en altijd bij de optredens vooraan te hebben gestaan, speel ik vanaf 2015 dan eindelijk zelf ook mee! Aangezien ik dwarsfluit geen geschikt instrument vond om mee te doen met een carnavalsband besloot ik saxofoon te gaan spelen. Na een half jaar les te hebben gevolgd durf ik het aan om met deze toppers mee te spelen."


Simone - Trompet
"Hoi, Ik ben Simone en ik speel pas een paar jaar trompet. Muziek maken is super leuk. Ik had er veel eerder mee moeten beginnen."
Chris – Trombone
"Hoi. Ik ben Chris Setz en speel trombone en ik ben sinds 2016 lid van Zsa Zsa Zsoe. Daarvoor heb ik bij diverse andere kapellen gespeeld. Nu speel ik ook bastrombone bij het Gerwens Muziek-korps. Muziek maken doe ik met veel plezier of het nu concertstukken zijn of feestmuziek."

Sanne - Tenor Sax

"In onze middelbare schooltijd ontstond het idee om een jeugdbandje te beginnen en samen gezellig carnaval te vieren. Met het benaderen van al onze muzikale vrienden via het Gerwens Muziekkorps en de muziekschool hadden we in 2003 al snel een leuke groep bij elkaar. Al deze jaren speel ik met veel plezier (alt/ tenor) saxofoon en regel ik graag van alles voor Zsa Zsa Zsoe. Ik hoop dat er nog veel jaren mogen volgen!" 

Pim - Trompet

“Hoi, ik ben Pim en ik speel trompet. Bij het Gerwens Muziekkorps heb ik al van jongs af aan met veel muzikanten van Zsa Zsa Zsoe samengespeeld. In 2015 heb ik me bij dit gezellige kapel aangesloten om samen lekkere carnavalsmuziek te spelen, geweldige optochten te lopen en daarnaast ook de nodige pilsjes te drinken.”

Neeltje - Trompet

“Hé! Mijn naam is Neeltje, terug van weggeweest. In 2005 speelde ik al eens trompet bij Zsa Zsa Zsoe, maar door studie ben ik er even tussenuit geweest. Vanaf mijn 9e speel ik trompet bij het Gerwens MuziekKorps, samen muziek maken vind ik het allerleukste! Een dansje doen vind ik ook erg leuk, dus sta er niet van te kijken als je me ziet springen in de optocht of tijdens het spelen.”

Meike - Euphonium

"Hoi! Mijn naam is Meike. Rond mijn 8e ben ik begonnen op de alt-sax, op mijn 13e ben ik geswitched naar trompet en nu speel ik met veel plezier euphonium en bariton bij Drumfanfare Jong Leven en Brassband Nuenen. Sinds 2019 ben ik dan eindelijk lid geworden van het mooie en gezellige clubje: Zsa Zsa Zsoe!"

Michelle - Tenor Sax
"Ik speel sinds dat ik 12 was saxofoon bij Drumfanfare Jong Leven. Ik ben begonnen met een alt saxofoon. Later ben ik overgestapt op een tenor saxofoon. In 2018 ben ik gevraagd om mee te doen met Zsa Zsa Zsoe. Vanaf de eerste repetitie had ik al zin om met deze gezellige groep carnaval te vieren!"